IPR­­-hjelp · Fra idé til resultat

OSLO PATENTKONTOR AS


/link/3d7c58dea317485194463d3457434fc4.aspx

BESKYTTER OG BEVARER DINE VERDIER

Vi hjelper deg med å beskytte og bevare rettigheter gjennom patenter, varemerker og design. Vår strategiske rådgivning innen teknologi og juss sikrer dine verdier for fremtiden!

Vi bistår allerede mange kjente virksomheter og forskningsmiljøer, både i Norge og i utlandet. Utarbeidelse og oppfølging av søknader er et av våre kjerneområder. Overfor nasjonale og internasjonale patent- og varemerkemyndigheter kan vi opptre som din fullmektig, og dermed øke sjansene for at rettighetene blir sikret på best mulig måte.

Oslo Patentkontor ble etablert allerede i 1911, og er dermed et av de eldste patentkontorene i Norge. Vi har lang erfaring, bred kompetanse og et solid internasjonalt nettverk. Med omtrent 20 ansatte er store nok til å påta oss de fleste typer oppdrag, men små nok til å kjenne behovene til hver enkelt kunde. Fagområder innen kjemi og elektro-, geologi-, maskin og offshore/marin-teknikk er godt dekket av ingeniørene våre. Advokatene hjelper deg dersom navnekonflikter skulle oppstå, og representerer deg i klageorganer og domstoler. De kan også yte bistand innen tollovervåkning, piratkopiering og med hensyn til domenenavn. Vi bruker selvfølgelig pålitelige systemer for håndtering av undersøkelser, søknader og frister.

Et tverrfaglig team settes sammen for å skreddersy rådgivningen til ditt behov. Den første halvtimen (møte eller e-post) er gratis. Kom gjerne innom våre lokaler på Skøyen for en uforpliktende prat!