IPR­­-hjelp · Fra idé til resultat

Advokatfirmaet CLP DA


/link/efeb2137690940d6bc7cbef0de27e408.aspx
Navn på bedrift

Advokatfirmaet CLP DA

Rettighetsområde

Design
Opphavsrett/åndsverk
Patent
Varemerke

Tjenesteområder

Beskyttelse av forretningshemmeligheter
Kjøp, salg og lisensiering av IP-rettigheter
Konflikt, håndhevelse og tvisteløsninger
Råd om IP-strategi
Utarbeidelse av juridiske avtaler

Adresse

Besøksadresse:
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

Postadresse:     
Postboks 1974 Vika
0125 Oslo

Kontaktpersoner:

Hanne Heltne, 924 63 620, hhe@clp.no

Stephan Brodschöll, 480 07 749, sbr@clp.no

Telefon

Epost Webadresse

www.clp.no


  • Har tegnet ansvarsforsikring

CLP er om lag 50 advokater som arbeider ved kontoret vårt i Oslo. Av disse jobber åtte advokater med teknologi og IPR, og flere har lang erfaring som internadvokater i viskomheter innenfor sektorene teknologi, energi, software og media. Dette gir oss en unik mulighet til å gi effektiv, praktisk og kommersielt rettet rådgivning. Vi har innsikten og erfaringen som våre teknologiklienter trenger, og teknologi og immaterielle rettigheter er et viktig arbeidsområde i CLP.

Våre advokater jobber med strategisk rådgivning, tvisteløsning og transaksjoner, og kan bistå i alle spørsmål knyttet til immaterielle rettigheter, teknologi, IT og software, markedsføringsrett, medierett og kontraktsrett, samt regulatoriske spørsmål som for eksempel personvern og konkurranserett.

Innenfor teknologi, innovasjon, kommersialisering og investeringer er det ofte ikke en «one size fits all». Våre klienter utvikler morgendagens tjenester og produkter for et norsk og internasjonalt marked. CLP bistår også flere norske og utenlandske investorer som til enhver tid leter etter spennende selskaper med et unikt konsept. CLPs advokater innen teknologi og IPR arbeider tett med våre transaksjonsadvokater i teknologirelaterte transaksjoner, noe som betyr effektive prosesser – og leder raskere til gode resultater.